Free shipping

3 daagse training Bodem en Grond voor toezichthouders

[Contact us for a price]
 

Description

Samenvatting

De training bodem en grond voor toezichthouders bestaat uit 5 dagdelen:

  • Een overzicht van de verschillende wetten, besluiten en regelingen met ieder hun eigen verschillende juridische status.
  • Bbk: algemene regels en achtergronden in vogelvlucht.
  • Bbk: toezicht in de praktijk.
  • Wbb: algemene regels en achtergrondinformatie.
  • Wbb: toezicht bij saneringen in de praktijk.

Bij alle onderwerpen zullen voorbeelden uit de praktijk aangehaald worden waardoor de nadruk komt te liggen op de vertaalslag van wet- en regelgeving naar de praktijk.

Bij iedere trainingsdag krijgen de cursisten een uitgebreide syllabus (incl. bijlage en jurisprudentie) en opdrachten/casussen mee voor de volgende training.

Optioneel:
Tegen een kleine vergoeding kan voor de cursisten een lidmaatschap bij Schreurs Support worden afgesloten. Dit is een ideale manier om de cursisten ook in de komende periode te begeleiden in hun vraagstukken.

Doel en doelgroep

Het doel van de training is een goede basis leggen voor de toezichthouders die zelfstandig het veld in gaan.

De cursus is een goede basis voor nieuwe toezichthouders die nieuw zijn in het vak en/of vakgebied van de Wet bodembescherming  en het toepassen van grond, bagger en bouwstoffen. Maar de cursus is ook geschikt als opfriscursus voor de professional die weer terug naar de basis wil.

Reviews

Docent uitstekend!
Docent weet erg veel, chapeau!
Write a review
NIEUWS

Schreurs Support

Extra ondersteuning nodig na het volgen van de cursus?

Met Schreurs Support ontvangt u dagelijkse ondersteuning bij de uitvoering van uw werkzaamheden. U heeft onbeperkt toegang tot onze deskundige en onafhankelijke helpdesk. Hier kunt u per mail of telefonisch terecht met al uw vragen over bodem, grond, bagger, bouw- en afvalstoffen. Onze specialiteit ligt hierbij op het gebied van wet- en regelgeving en het geven van praktisch antwoorden om hieraan te voldoen. En dat voor slechts €575,- (excl. BTW) per jaar!

Met Schreurs Support haalt u dagelijkse ondersteuning, een extra sparringspartner en een kennisbank in huis!