SCHREURS GROEP

CROW400: 'Werken in- en met verontreinigde bodem' beschikbaar

[Contact us for a price]
 

Description

In juni komt de nieuwe CROW400: "Werken in en met verontreinigde bodem" beschikbaar en deze is reeds te bestellen via https://www.crow.nl/webshop/productoverzicht  


Deze richtlijn is een samenvoeging van de CROW132: "Werken in of met verontreinigde grond" en de CROW307: "Kabels en leidingen in verontreinigde bodem".
Een aantal belangrijke wijzigingen zijn:
  • Vernieuwde opleidings- en ervaringseisen: o.a. introductie van de DLP-R (Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten)
  • Systematiek voor het bepalen van de veiligheids- en gezondheidsrisico’s en bijbehorende beschermende maatregelen
  • introductie van de SRC-humaanklasse voor niet-vluchtige stoffen als grondslag voor het bepalen van veiligheidsklasse. 
Voor degene die meer willen weten over de veranderingen en de inhoud van de nieuwe CROW400 verzorgen wij op 24 augustus de cursus CROW400
(http://www.schreurs-groep.nl/cursussen/cursusoverzicht/).

Deze is cursus is bedoeld voor iedereen die met de CROW400 te maken heeft, van voorbereiding tot uitvoering, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid.

Ook ons toetsprogramma STR zal op korte termijn voorzien worden van de genoemde nieuwe systematiek voor het bepalen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s.
Op die manier heeft u 1 tool waarmee u tegelijkertijd aan het Bbk én veiligheids- én gezondheidsrisico’s kunt toetsen, zoals u van ons gewend bent.

Meer informatie? Neem contact met ons op: info@schreurs-opleidingen.nl