Cursus Besluit bodemkwaliteit; Bodemkwaliteitskaarten

[Contact us for a price]
 

Description

Samenvatting

Per 1 januari 2016 zijn de Regeling bodemkwaliteit en de Richtlijn bodemkwaliteitskaarten gewijzigd. Op deze datum liep ook de overgangstermijn voor het actualiseren van de bodemkwaliteitskaarten af voor de stoffen barium, kobalt en molybdeen. Wilt u weten wat de wijziging exact inhoudt en wat de gevolgen zijn, meer informatie over het opzetten van bodemkwaliteitskaarten en de mogelijkheden voor grondverzet en gebiedspecifiek beleid bij bodemkwaliteitskaarten? Meldt u dan aan voor de cursus Bbk: Bodemkwaliteitskaarten.

Deze cursusdag kent twee blokken. In de voormiddag wordt aandacht besteed aan het opzetten van bodemkwaliteitskaarten (BKK) en de regels voor grondverzet. In de namiddag worden hierover 2 casussen behandeld.

Programma

 • Bodemkwaliteitskaarten (BKK); opzet en grondverzet
  • Uitgangspunten
  • Relatie met (oude) BKK onder het Bouwstoffenbesluit
  • Eisen opstellen bodemkwaliteitskaarten (BKK)
  • Grondverzet conform de regels van de verschillende BKK’s
 • Nieuwe regels uit het Besluit bodemkwaliteit
 • Casussen Bodemkwaliteitskaarten en grondverzet

 

 

 

 

 

 

Reviews

No posts found

Write a review
NIEUWS

Schreurs Support

Extra ondersteuning nodig na het volgen van de cursus?

Met Schreurs Support ontvangt u dagelijkse ondersteuning bij de uitvoering van uw werkzaamheden. U heeft onbeperkt toegang tot onze deskundige en onafhankelijke helpdesk. Hier kunt u per mail of telefonisch terecht met al uw vragen over bodem, grond, bagger, bouw- en afvalstoffen. Onze specialiteit ligt hierbij op het gebied van wet- en regelgeving en het geven van praktisch antwoorden om hieraan te voldoen. En dat voor slechts €575,- (excl. BTW) per jaar!

Met Schreurs Support haalt u dagelijkse ondersteuning, een extra sparringspartner en een kennisbank in huis!