Alle cursussen bieden wij in company aan!

Schreurs Opleidingen kan op korte termijn een

  • op maat gemaakte cursus
  • training of
  • discussiedag(deel)

voor uw bedrijf organiseren!

Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden op basis van kennis, kunde en kwaliteit. Medewerkers moeten weer écht met hun vak bezig kunnen zijn, anticiperen op wensen van de klant en de verwachtingen voor de toekomst om zo een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit en succes van de onderneming. Dus terug naar het vakmanschap!

Schreurs Opleidingen BV biedt u de mogelijkheid om medwerkers niet alleen op een gewenst niveau te brengen, maar ook te zorgen voor continue verruiming en verdieping van hun kennis. Ook een andere vorm van kennis delen, bijvoorbeeld middels een begeleide discussiedag of anders behoort tot de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies om vakmanschap binnen uw organisatie te realiseren. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan!

Voor meer informatie of aanvraag voor in company cursus:
Neem contact met ons op via info@schreurs-opleidingen.nl

In company ervaringen

Lees hieronder enkele recencies en ervaringen van in company cursussen die door Schreurs zijn verzorgd: 

Oktober 2021
“De op maat gemaakte in company cursus Asbest in Grond was een eyeopener, ook voor de ervaren collega’s.” Waders Milieu BV

Juni 2021
Positieve geluiden van Grondbalans: ‘Inhoudelijk goed en deelnemers kunnen heel goed verder met de gegeven informatie inzake CROW400. Complimenten voor de docent’

December 2020
Training asbestherkenning Team Metingen en Onderzoek OMWB. "In het kader van onze accreditatie was het noodzakelijk de training ‘asbestherkenning’ te volgen. Daarnaast hebben we goed kunnen sparren met de cursusleider (Giljam van Vliet). Dit werkt voor ons veel beter omdat we echt diep in de materie kunnen gaan en wij zelf kunnen bepalen wat we willen weten. Mogelijk willen we in de loop van volgend jaar weer een dag inplannen om goed te kunnen sparren." N. Buijs Technisch adviseur

Oktober 2020
‘De docent kon de informatie goed overbrengen en heeft de link tussen theorie en praktijk goed gelegd, waardoor het voor ons erg leerzaam was en we handvaten hebben gekregen hoe we verder kunnen. De communicatie met de docent en met Schreurs Groep was prettig en snel.’ Van Assen B.V./Jelle Bijlsma B.V.

April 2020
In company cursus BRL 7500 bij L'Ortye was een uitdaging, omdat deze op afstand 'digitaal' werd gegeven. Ondanks deze afstand heeft onze docent een goede beoordeling ontvangen: "een goede presentatie, met een uitgebreide onderbouwing" tevens was er een goede discussie. Ook werd genoemd dat op afstand een cursus ontvangen meer energie kost, vandaar dat de cursus in 2 sessies werd verzorgd. 

Januari 2020 
"Schreurs Groep (docent: Astrid op den Buijs) heeft ons in 2 dagen op een praktische manier met een In-company cursus de nodige kennis bijgebracht op het gebied van Bodemwetgeving en Besluit Bodemkwaliteit. Wij willen Schreurs Groep & Astrid bedanken voor de wijze waarop en vooral de flexibiliteit waarmee, er was bijvoorbeeld ruimte om praktijkcasussen te bespreken. Kortom: Top!"
Van Werven Infra & Recyling B.V.

September 2019
Ook bij Colsen BV waren de deelnemers erg enthousiast over de in company cursus PFAS. De nazorg werd gewaardeerd en zijn daarnaast  supportlid geworden van Schreurs. 

Juni 2019
Algehele waardering van Gemeente Terneuzen in company cursus CROW400 was erg positief. Onze docent Giljam van Vliet werd zelfs meerdere malen als 'uitmuntend' beoordeeld. Ook ontvingen we nuttige feedback wat we kunnen meenemen in volgende in company cursussen.