Alle cursussen bieden wij in company aan!

Schreurs Opleidingen kan op korte termijn een

  • op maat gemaakte cursus
  • training of
  • discussiedag(deel)

voor uw bedrijf organiseren!

Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden op basis van kennis, kunde en kwaliteit. Medewerkers moeten weer écht met hun vak bezig kunnen zijn, anticiperen op wensen van de klant en de verwachtingen voor de toekomst om zo een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit en succes van de onderneming. Dus terug naar het vakmanschap!

Schreurs Opleidingen BV biedt u de mogelijkheid om medwerkers niet alleen op een gewenst niveau te brengen, maar ook te zorgen voor continue verruiming en verdieping van hun kennis. Ook een andere vorm van kennis delen, bijvoorbeeld middels een begeleide discussiedag of anders behoort tot de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies om vakmanschap binnen uw organisatie te realiseren. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan!

Voor meer informatie of aanvraag voor in company cursus:
Neem contact met ons op via info@schreurs-opleidingen.nl

In company ervaringen

Cursus Besluit bodemkwaliteit 2 dgn:"Leerzame cursus met een docente die veel kennis van zaken heeft. Zij wist alle vragen te beantwoorden en de toch wat drogere materie weet zij goed over te brengen", Sergio van Omgevingsdienst Ijmond.

Cursus BRL 9335/7500. De deelnemers waren allemaal erg positief over de cursus. Ze vonden het nuttig en leerzaam. Mijn collega’s hebben een paar praktische tips van de docent gekregen, die zij meteen in het dagelijks werk kunnen toepassen.’ A. Gumul-Egtberts van Groba Groep

Training asbestherkenning Team Metingen en Onderzoek OMWB. "In het kader van onze accreditatie was het noodzakelijk de training ‘asbestherkenning’ te volgen. Daarnaast hebben we goed kunnen sparren met de cursusleider (Giljam van Vliet). Dit werkt voor ons veel beter omdat we echt diep in de materie kunnen gaan en wij zelf kunnen bepalen wat we willen weten. Mogelijk willen we in de loop van volgend jaar weer een dag inplannen om goed te kunnen sparren." N. Buijs Technisch adviseur

Positieve reacties van Tritium over meerdaagse in company cursus Bodemwetgeving, onder andere: "heel erg veel geleerd en ontzettend fijn uitgelegd" en "fijn tempo, ruimte voor vragen was goed".

De op maat gemaakte in company cursus Asbest in Grond was een eyeopener, ook voor de ervaren collega’s. Waders Milieu BV

De docent kon de informatie goed overbrengen en heeft de link tussen theorie en praktijk goed gelegd, waardoor het voor ons erg leerzaam was en we handvaten hebben gekregen hoe we verder kunnen. De communicatie met de docent en met Schreurs Groep was prettig en snel.’ Van Assen B.V./Jelle Bijlsma B.V.

"Schreurs Groep (docent: Astrid op den Buijs) heeft ons in 2 dagen op een praktische manier met een In-company cursus de nodige kennis bijgebracht op het gebied van Bodemwetgeving en Besluit Bodemkwaliteit. Wij willen Schreurs Groep & Astrid bedanken voor de wijze waarop en vooral de flexibiliteit waarmee, er was bijvoorbeeld ruimte om praktijkcasussen te bespreken. Kortom: Top!"
Van Werven Infra & Recyling B.V.