Voor uw gemak zijn de meerdaagse cursussen modulair ingedeeld. Echter het is mogelijk om cursusdagen die onderdeel zijn van een meerdaagse cursus, afzonderlijk te volgen of een andere combinatie van cursusdagen te volgen hetgeen mogelijk beter bij uw functie aansluit.

Vakmanschap is meesterschap
Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden op basis van kennis, kunde en kwaliteit. Medewerkers moeten weer écht met hun vak bezig kunnen zijn, anticiperen op wensen van de klant en de verwachtingen voor de toekomst om zo een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit en succes van uw onderneming. Dus terug naar het vakmanschap!
Schreurs Opleidingen BV biedt u de mogelijkheid om werknemers niet alleen op een gewenst niveau te brengen maar ook te zorgen voor continue verruiming en verdieping van de kennis. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies om vakmanschap binnen uw organisatie te realiseren.

Cursus(pakket) op maat
Op maat gemaakte cursussen of zelf samengestelde cursuspakketten behoren bij Schreurs Opleidingen tot de mogelijkheden. Aan de hand van de wensen en kennisbehoefte, bieden wij een opleidingsplan op maat aan of verzorgen wij een op maat gemaakte in company cursus. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak, wij komen graag bij u op bezoek!

Wilt u graag persoonlijk studie-advies?

Neem dan contact met ons op: info@schreurs-opleidingen.nl

There are no products in this section