SCHREURS GROEP

NIEUW: Schreurs Bodem Quest, test uw bodemkennis

[Contact us for a price]
 

Description

Geachte supportleden en klanten,

Wie kennis bezit heeft het heden, wie kennis vergroot heeft de toekomst! Vanwege de komende veranderingen in wet- en regelgeving en groeiende aandacht vanuit de politiek voor ons interessant werkgebied is het op peil houden van kennis essentieel. 

Om onze supportleden daarin nog meer in te ondersteunen willen wij hen periodiek een bodemkennis-test, oftewel Schreurs Bodem-Quest, aanbieden. Deze bestaat uit circa 5 vragen over bodemgerelateerde onderwerpen zoals het Bbk, de Omgevingswet of specifieke BRL-en inclusief uitgebreide toelichting van de juiste antwoorden.

Het doel van deze Schreurs Bodem Quest is het leveren van een bijdrage aan 'de zoektocht' naar het vergroten van hun kennis!

Een eerste kennismaking met de wijze waarop de kennisvragen worden aangeboden bestaat uit 4 vragen en een discussievraag. Nadat u de antwoorden verzendt verschijnen de juiste antwoorden met uitleg. De antwoorden worden door ons strikt anoniem geregistreerd. 

Klik op de rode knop 'test uw bodemkennis' of via deze link.

 

Let op: Deze try-out is eenmalig beschikbaar voor al onze klanten en geinteresseerden. Hierna ontvangen alleen onze supportleden deze ondersteuning middels Schreurs Bodem Quest.

 

Omdat dit ook voor ons een nieuw is, ontvangen we graag feedback. Tips, ideeen of verbeteropties zijn welkom!

.

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Team Schreurs Groep

Reviews

No posts found

Write a review