Hét kennisinstituut voor bodem, bouw- en afvalstoffen

Overige software

Computer applicaties

In het maken van computer applicaties heeft Schreurs Automatisering al ruim 15 jaar ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatisering van:

  • importeren van gegevens in een bestaand Excel bestand of automatisch exporteren van meerdere gegevens in een mooi overzicht. Ofwel: besparen van herhaaldelijk typwerk door automatisch data te vullen en te exporteren, zodat u dit misschien wel meerdere uren per week bespaart. En besparing op uren verdient zich snel terug!
  • Heeft u bestanden waar meerdere medewerkers een eigen variant van hebben of samen mee moeten werken? Dan is het een goed idee om één algemeen bestand te maken welke zicht telkens met het netwerk synchroniseert. Zo werken al uw medewerkers altijd met de laatste versie van de gegevens.

De mogelijkheden van Microsoft Excel en Access zijn bijna onbeperkt en bieden voor u als gebruiker een zeer vertrouwde omgeving om in te werken.

Kent u dat? project documenten verspreid op de server of computers van medewerkers steeds maar weer alle project documenten bij elkaar zoeken...

 

Registratie Software Heeft u ook een probleem dat u niet weet waar u bepaalde notities moet bewaren? Of zijn er meerdere medewerkers die elk hun eigen...