Schreurs Support

Met Schreurs Support ontvangt u dagelijkse ondersteuning bij de uitvoering van uw werkzaamheden. U heeft gedurende uw lidmaatschap toegang tot onze deskundige en onafhankelijke helpdesk. Hier kunt u per e-mail of telefonisch terecht met al uw vragen over bodem, grond, bagger, bouw- en afvalstoffen.

Dagelijkse ondersteuning: onze specialiteit ligt hierbij op het gebied van wet- en regelgeving en het geven van praktisch antwoorden om hieraan te voldoen.

Met Schreurs Support bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste veranderingen in de wet- en regelgeving (o.a. Wbb, Wtw, Bbk, Rbk, diverse BRL-en en NEN-normen). U ontvangt minimaal maandelijks onze nieuwsbrief en belangrijke wijzigingen ontvangt u direct per mail.

Nieuws en actualiteiten komen naar u toe!

Het gedeelte van onze website dat alleen toegankelijk is voor onze leden staat vol nieuws, informatie en kennis zoals; een zeer goed gevulde database met FAQ’s, belangrijke documenten downloads, alle actualiteiten m.b.t. wet- en regelgeving en overige actuele nieuwsberichten.

Tot slot ontvangt u als lid van Schreurs Support standaard 15% korting op cursussen en trainingen e.d. Tevens is er de mogelijkheid voor het plaatsen van uw logo in de banner op onze site.

Voordelen als lid van Schreurs Support

  • Onbeperkt toegang tot onze onafhankelijk helpdesk gedurende het lidmaatschap
  • Direct op de hoogte van essentiële veranderingen in wet- en regelgeving
  • Onafhankelijke interpretatie van wet- en regelgeving
  • Toegang tot database met FAQ, Schreurs Bodem Quests en relevante documentatie. 
  • 15 % Korting op cursussen
  • Banner op onze website


Kosten
Kosten Support lidmaatschap: € 631,25 excl. BTW per jaar